Geschatte leveringsdatum: Feb 6, 2023 - Feb 9, 2023

Hoogstaande Houten Legpuzzel Voor Volwassenen

Plezier gegarandeerd voor jezelf of je vrienden en familie met een houten puzzel. Onze hoogstaande houten puzzels zijn gemaakt met unieke illustraties en motieven. De Victoriaans gesneden stukjes maken onze houten puzzels uniek en interessant. We zijn er zeker van dat je jouw thema vindt in onze houten puzzelcollectie, gaande van schilderijen tot foto’s van wilde dieren en landschappen.

Onze houten puzzels zitten in een handgemaakte houden cadeaubox, gemaakt uit hetzelfde materiaal als de puzzel zelf. De puzzelstukken zitten in een stoffen zakje. De illustratie op de houten puzzel staat ook op het deksel van de doos, en kan gebruikt worden als gids tijdens het leggen van de puzzel. Elke puzzel bevat een standaard voor het deksel, zodat je het kunt gebruiken als fotokader om de illustratie te tonen.

Dankzij de elegante doos is de houten puzzel een perfect cadeau voor verjaardagen, Kerstmis, Valentijnsdag, moederdag, vaderdag, Pasen en andere gelegenheden!

Elke houten puzzel is door onszelf ontworpen, vervaardigd en verpakt. Door onze grote ervaring in de productie van legpuzzels beleef je gegarandeerd veel plezier aan onze houten puzzel.