Arvioitu toimituspäivä: Jou 16, 2022 - Jou 21, 2022

Winslow Homer

Amerikkalainen taidemaalari ja taidegraafikko Winslow Homer syntyi 24. helmikuuta 1836 ja kuoli 29. syyskuuta 1910. Hänet tunnetaan meriaiheistaan. Winslow Homer on yksi amerikkalaisista taiteen ikoneista ja tärkeä hahmo Yhdysvaltain taidehistoriassa. Winslow Homer oppi maalaamaan itse ja aloitti uransa kaupallisena kuvittajana. Kun hän tottui kuvituksiin, hän otti öljymaalauksen käsiinsä. Suurin osa hänen teoksistaan on tehty hänen ollessaan lomalla.

On monia Winslow Homerin maalauksia, joita taiteen harrastajat rakastavat. Joitakin huomattavimpia ovat The Veteran in a New Field, Fishing Boats, Key West, Boys in a Dory ja Eagle Head, Manchester, Massachusetts. Useimmissa hänen maalauksissaan on vettä eri muodoissa – meri, valtameri. Hänen maalauksensa ovat värikkäitä erilaisilla kohtauksilla, Winslow Homerin maalauksia katsellen voi elää uudelleen sen hetken – sään, hahmot, vuodenajan.

Tarjoamme sinulle erilaisia Winslow Homerin maalauksia, jotka on kopioitu puisina palapelinä. Winslow Homer -pulmia on hauska tehdä, koska alkuperäiseen maalaukseen on maalattu monia yksityiskohtia. Tuntikausia nautintoa ja hauskanpitoa on taattu Winslow Homer -puisella palapelillä.