Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Wassily Kandinsky

Venäläinen taidemaalari Wassily Kandinsky syntyi 16. joulukuuta 1866 ja kuoli vuonna 1944. Hän ei ollut vain taidemaalari, vaan myös teoreetikko. Hänet tunnetaan yhtenä länsimaisen taiteen abstraktion aloittajista. Toinen maalari, joka aloitti sen ensimmäisenä, oli Hilma Af Klint. Hän opiskeli lakia ja taloustiedettä. Kun hän täytti 30, hän alkoi maalata ja luonnostella. Hänen maalauksensa ovat poikkeuksellisia, värikkäitä ja joskus vaikeasti ymmärrettäviä.

Wassily Kandinskyn taide on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Hänen tunnetuimpia maalauksiaan ovat Violetti, Pienet maailmat V, Talot Murnaussa, Maalaus troikan kanssa. Hänen maalauksiaan rakastavat ihmiset, jotka arvostavat abstrakteja maalaustekniikoita. Hänen teoksensa allekirjoitus on värikkäitä, muotoon perustuvia esineitä. Monet hänen maalauksistaan ovat yksityisten keräilijöiden hallussa, mutta voit myös arvostaa hänen maalauksiaan monissa taidegallerioissa ympäri maailmaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden elää Wassily Kandinskyn maalauksia palapelien kautta. Wassily Kandinskyn puisia pulmia on hauska tehdä, sillä värejä ja linjoja on paljon. Wassily Kandinskyn taideteoksia sisältävät palapelit ovat varmasti hauskoja ja viihdyttäviä.