Arvioitu toimituspäivä: Jou 16, 2022 - Jou 21, 2022

Vincent Van Gogh

Vincent Willem Van Gogh oli hollantilaissyntyinen taidemaalari, joka syntyi 30. maaliskuuta 1853 ja kuoli 29. heinäkuuta 1890. Hänen postimpressionistiset maalauksensa ovat yksi maailman tunnetuimmista maalauksista. Aktiivisella maalauskaudellaan hän loi noin 2100 teosta, joista 860 oli öljymaalauksia. Monet näistä Vincent Van Goghin maalaamista öljymaalauksista ovat maisemia, asetelmia, muotokuvia ja omakuvia. Uskotaan, että hänen ilmeikkäät ja impulsiiviset siveltimentyönsä vaikuttivat modernin taiteen perusteisiin. Tunnetuin Vincent Van Goghin maalaus on Starry Night, jonka hän maalasi Ranskassa vuonna 1889.

Suurin osa alkuperäisistä Vincent Van Goghin maalauksista on museoissa, osa on yksityisten taiteenkeräilijöiden hallussa.

Tarjoamme laajan valikoiman tunnetuimpia Vincent Van Goghin maalauksia, jotka on muutettu kauniiksi, käsintehdyiksi puisiksi palapeliksi. Vincent Van Goghin maalausten puinen pulmakokoelmamme sisältää Tähtiyö, Mantelikukkia, Auringonkukkia ja monia muita. Vincent Van Goghin palapeli on varmasti loistava lahja jokaiselle taiteen ystävälle.