Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Pierre Auguste Renoir

Pierre Auguste Renoir oli ranskalainen taidemaalari, hän syntyi Ranskassa 25. helmikuuta ja kuoli 19. joulukuuta 1919. Hän oli yksi johtavista impressionismin kehittäjistä. Hänen uskotaan olevan viimeinen taiteilija, joka määräsi Rubenin ja Watteaun teosten perinteet. Hänen maalauksiaan rakastetaan kirkkaan valon ja kylläisten värien vuoksi, hän maalasi ihmisiä intiimeissä ja rehellisissä koostumuksissa. Pierre Auguste Renoir ihaili liikettä, jonka Edgar Degas oli aloittanut.

Pierre Auguste Renoirin tunnetuimmat maalaukset ovat Merimaisema, Meadow (La Prairie), Ruusut ja monet muut, jotka ovat nykyään yksityisten keräilijöiden tai taidegallerioiden tehtävissä ympäri maailmaa.

Olemme hankkineet parhaat Pierre Auguste Renoirin taideteokset, jotka ovat saatavilla digitaalisessa muodossa, ja jäljentäneet niistä puisia pulmia. Pierre Auguste Renoirin palapeli on varmasti hauskaa! Kirkkaat värit ja huomio yksityiskohtiin erottavat tämän taidemaalarin muista, mikä tekee Pierre Auguste Renoirin palapelit haastaviksi ja mielenkiintoisiksi.