Arvioitu toimituspäivä: Hel 15, 2023 - Hel 20, 2023

Toimitus ja maksuehdot

Puiset palapelimme toimitetaan maksutta. Arvioitu toimitusaika näkyy sivun yläosassa. Tilaukset toimitetaan kuriiripalvelun, kuten DHL:n tai UPS:n, kautta, ja seurantanumero lähetetään sinulle, kun tilauksesi on lähetetty.

Mihin maihin toimitatte?

Me toimitamme seuraaviin eri maihin: Suomi, Itävalta, Belgia,Bulgaria, Kroatia, Tsekki, Tanska, Viro, Ruotsi, Ranska, Saksa, Kreikka, Guernsey, Mansaari, Jersey, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxembourg, Alankomaat, Puola, Portugali, Slovakia, Slovenia, Espanja, Iso-Britannia, Australia, Bosnia Herzegovina, Kanada, Kypros, Hong Kong, Islanti, Israel, Kuwait, Liechtenstein, Malta, Uusi-Seelanti, Norja, Monaco, Korea, Macao, Singapore, Bahrain, Qatar, Oman, Etelä-Afrikka, Japani, Malesia, Serbia, Sveitsi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Yhdysvallat.

Toimitusvastuu

PuzzlesPrint ei ole vastuussa jos:

  • UPS, DHL tai muun tavarantoimittajan virheistä tai viivästymisestä
  • Asiakkaan antamista virheellisistä toimitustiedoista

Erimielisyydet

Kaikki tuotteen lopullista lopputulosta koskevat huomautukset täytyy reportoida PuzzlesPrint 24 tunnin sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

PuzzlesPrint yrityksellä on tiukat yksityisyyskäytännöt!

  • Käsittelemme tilauksesi VAIN, jos olet maksanut sen kokonaisuudessaan.
  • Sinun tulee maksaa ostoksesi heti verkossa.

Tällä hetkellä käytämme PayPal ja Braintree -yhtiön palveluita kaikissa verkkomaksuissamme. Voit käyttää mitä tahansa pankki- tai luottokorttia. Voit myös maksaa PayPal tilillä olevilla varoillasi. Kaikki pankki- ja luottokortti tiedot kerää PayPal tai Braintree maksua varten. Meillä ei ole pääsyä sinun maksutietoihin, saamme ainoastaan ilmoituksen kun tilaus on onnistuneesti maksettu.

Verkkomaksaminen on kaikista turvallista verrattuna esimerkiksi kaupassa, puhelimessa tai yms. maksamiseen koska antamasi tiedot on salattu yhteyden avulla. PayPal ja Braintree maksujärjestelmä käyttää uusimpia tekniikoita taatakseen palvelun turvallisuuden. Emme ole koskaan kuulleet että sen suhteen olisi ilmennyt minkäänlaisia väärinkäytöksiä.

Ostoskori, profiili ja kassa sivut siirretään käyttäen suojattua HTTPS yhteyttä. HTTPS on protokolla suojatulle kommunikaatiolle tietokoneverkossa joka on laajassa käytössä Internetissä. HTTPS koostuu kommunikaatiosta Hypertekstin siirtoprotokollan (HTTP) yhteydestä cryptattuna Transport Layer Securityllä tai sen edeltäjällä. Pää motiivi HTTPS:älle on todentaa vierailtu internetsivu ja yksityisyyden turvaaminen sekä vaihdetun datan koskemattomuus.

Lisämaksut

Lähetyksistä Euroopan unionin ulkopuolelle saattaa aiheutua tullimaksuja ja / tai yleiskustannuksia kohdemaasta riippuen. Maksu voi vaihdella tilauksesi arvon, maakohtaisten rajoitusten ja muiden itse tuotteeseen perustuvien tekijöiden mukaan. Loppuasiakas on vastuussa näistä maksuista. Loppukäyttäjä maksaa kaikki maksut asianomaiselle tullitoimipaikalle.