Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Paul Signac

Paul Signac oli ranskalaissyntyinen taidemaalari, hänen koko nimensä oli Paul Victor Jules Signache syntyi 11. marraskuuta 1863 ja hän kuoli 15. elokuuta 1935. Hän oli impressionisti ja hänet muistetaan pastelli- ja öljymaalauksistaan. Hän ei rajoittunut vain maalaamiseen, hän teki myös pronssiveistoksia ja myös printtejä. Mielenkiintoista hänen työssään oli, että hän maalasi tanssijoita, suurin osa hänen teoksistaan kuvaa tanssivia ihmisiä. Paul Signac tunnetaan yhtenä impressionismin perustajista, hän ei pitänyt termistä impressionismi, hän halusi kutsua häntä realistiksi. Toinen mielenkiintoinen tosiasia Paul Signacista on, että hän maalasi vain sisätiloissa.

Jotkut tunnetuista Paul Signacin maalauksista ovat Pont des Arts, Notre-Dame de la Garde (La Bonne-Mère). Hänen teoksiaan löytyy erilaisista yksityisistä kokoelmista sekä taidegallerioista ympäri maailmaa. Paul Signac on todellinen legenda, ja hänen taideteoksensa ovat kauniita.

Olemme hankkineet joitain Paul Signacin parhaista töistä ja kopioimme ne puisiin palapeliin. Tekemällä pulmapelin Paul Signacin taideteoksesta voit palata takaisin 1800-luvulle, erittäin yksityiskohtaista taidetta sen ajan ihmisten kanssa. Todellinen taiteen fani rakastaa Paul Signac -palapeliä.