Arvioitu toimituspäivä: Hel 15, 2023 - Hel 20, 2023

Paul Klee

Paul Klee oli taiteilija, joka syntyi 18. joulukuuta 1879 ja kuoli 29. kesäkuuta 1940. Hän syntyi Sveitsissä, mutta hänen vanhempansa olivat saksalaisia. Hänen teoksensa perustuvat ekspressionismiin, kubismiin ja surrealismiin taidesuuntauksiin. Hän opiskeli maalaustaidot yhdessä Wassily Kandinskyn kanssa Bauhausin taidekoulussa. Hänen taideteoksensa esittelevät hänen huumorin puutetta ja toisinaan lapsellista näkemystä elämästä, hänen henkilökohtaista mielialaansa ja uskomuksiaan.

Nykyään tunnetuimpia Paul Kleen maalauksia ovat Syksyn esikuva, Iloinen vuoristomaisema, Temppelipuutarha, Punavihreä ja Violettikeltaiset rytmit. Hänen maalauksensa ovat yksityisten taiteen keräilijöiden ja taidegallerioiden hallussa ympäri maailmaa.

Jos etsit tavallista puista palapeliä Paul Kleen maalauksilla, voit valita sellaisen, jota tarjotaan verkkosivuillamme. Toistamme kaikki parhaat Paul Kleen maalaukset puisiin palapeliin. Paul Kleen maalauksia määrittävät värikkäät ja säännölliset muodot. Nämä puupalapeliksi muunnetut maalaukset ovat hauskoja tehdä, voit kokea uudelleen ajan, jolloin taiteilija piirsi ne palapelin palasia yhdistäen. Paul Kleen puinen palapeli on varmasti hauskaa ja viihdettä.