Arvioitu toimituspäivä: Jou 16, 2022 - Jou 21, 2022

Paul Gauguin

Paul Gauguin oli ranskalainen postimpressionisti, joka syntyi 7. kesäkuuta 1848 ja kuoli 8. toukokuuta 1903. Hänen työtään arvostettiin vasta hänen kuolemansa jälkeen. Nykyään Paul Gauguin tunnetaan epätavallisesta värien käytöstä ja synteettisestä tyylistä, joka ei kuulunut impressionismiin. Hän maalasi paljon ihmisiä ja maisemia Fench Polynesiassa. Hänen taideteoksensa ja työtekniikkansa olivat inspiraationa monille seuraaville taiteilijoille, mukaan lukien Pablo Picasso ja Henri Matisse. Hänellä oli loistava suhde Vincent Van Goghiin ja Theo Van Goghiin. Hänen kuolemansa jälkeen ranskalainen taidekauppias Ambroise Vollard järjesti Pariisissa monia näyttelyitä, jotka tekivät Paul Gauguinista suositun.

Monet hänen taideteoksistaan, mukaan lukien hänen tunnetuimmat maalauksensa - Kaksi tahitilaista naista, Jumalan päivä, Bretagnen heinäsuovat, Suuri puu ovat yksityisten taiteenkeräilijöiden hallussa, mutta joitain niistä voi katsella taidegallerioissa ympäri maailmaa.

Jos haluat tehdä hauskan ja haastavan puisen palapelin Paul Gauguinin maalausten jäljennöksillä, voit katsoa Paul Gauguinin maalausten galleriaamme ja tilata itsellesi mieluisimman. Luomme kauniin ja mielenkiintoisen Paul Gauguinin puisen palapelin yhdestä hänen historiallisista maalauksistaan.