Arvioitu toimituspäivä: Hel 10, 2023 - Hel 15, 2023

Paul Cézanne

Paul Cézanne oli ranskalainen taiteilija, joka syntyi 19. tammikuuta 1839 ja kuoli 22. lokakuuta 1906. Hänen maalaustekniikkansa oli perusta siirtymiselle 1800-luvun impressionismista taidekäsityksestä 1900-luvun taidekäsitykseen. kubismi. Sekä Picasso että Matisse ovat sanoneet, että Paul Cézanne on maalaustekniikan perustaja ja isä, jota he käyttivät taideteostensa luomiseen. Suurin osa varhaisista Paul Cézannen maalauksista oli maisemia suurilla ja painavilla hahmoilla, joita hän maalasi mielikuvituksellisesti. Myöhemmin hän siirtyi kevyeen, ilmavaan maalaustyyliin.

Tunnetuimmat Paul Cézannen maalaukset ovat Mont Sainte-Victoire, Omenakori, Gardanne ja Musta marmorikello. Suurin osa Paul Cézannen maalauksista on yksityisten taiteenkeräilijöiden hallussa, mutta osa niistä on esillä taidegallerioissa ja museoissa.

Verkkosivuiltamme voit ostaa puisia pulmia Paul Cézannen taideteoksilla. Paul Cézannen palapelikokoelma sisältää suurimman osan hänen parhaista teoksistaan. Alkaen varhaisista ajoista, jolloin hän maalasi impressionismimaalauksia, myöhempiin päiviin, jolloin hän maalasi kubismitaidetta. Kauniisti maalatut näkymät Paul Cézannen kuvitteellisilla esineillä tekevät pulmanratkaisuprosessista varmasti hauskaa useiden tuntien ajan!