Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Meidän laatumme

Laadukkaat puiset palapelit

Puupalapelimme on valmistettu 0,16" (4 mm) HDF-puulevyistä, tämä materiaali sopii erinomaisesti palapeleihin, koska vaneriin verrattuna palojen reunojen sirut on rajoitettu minimiin. Suora tulostus puumateriaalille takaa laadukkaan kuvan toiston eloisilla väreillä ja suuren kestävyyden naarmuja vastaan. Puupalapelit ovat paljon kestävämpiä kuin pahvipalapelit, ne ovat pölyttömiä, eivätkä ne taivu.

Ainutlaatuisen muotoiset puiset palapelin palat

Palapelimme ovat laserleikattuja, mikä tarkoittaa, että voimme luoda ainutlaatuisen muotoisia palapelin paloja. Palapeliemme leikkaus on epäsäännöllinen, jota kutsutaan viktoriaaniseksi leikkaukseksi, jokainen pala on ainutlaatuinen ja sopii kunnolla vain sille tarkoitettuun paikkaan.

Puinen palapeli on upea lahja

Puiset palapelimme toimitetaan käsintehdyssä puisessa lahjalaatikossa, joka on valmistettu samasta materiaalista kuin itse palapeli. Palapelin palat on sijoitettu kangaspussiin. Puupalapeliin painettu taideteos on painettu myös laatikon kanteen; tätä kuvaa voidaan käyttää apuna palapeliä koottaessa.

Upeannäköinen laatikko tekee puupalapelistä täydellisen lahjan syntymäpäiville, jouluksi, ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi, isänpäiväksi, pääsiäiseksi tai muuhun erityiseen tilaisuuteen!

Jokaisen palapelin mukana toimitetaan erityinen jalusta, jota voit käyttää laatikon kannen pitämiseen ja taideteoksen esittelyyn. Puisen palapelin lisäksi saat siis myös valokuvakehyksen, jossa taideteos näkyy. Kun palapeli on valmis, tämä valokuvakehys voidaan sijoittaa yöpöydälle tai kirjahyllyyn.