Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Henry Lyman Saÿen

Henry Lyman Saÿen oli taiteilija, joka syntyi 25. huhtikuuta 1875 ja kuoli 27. huhtikuuta 1918. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen teoksensa perustuvat ekspressionismiin, kubismiin ja surrealismiin taidesuuntauksiin. Hän opiskeli maalaustaidot yhdessä Wassily Kandinskyn kanssa Bauhausin taidekoulussa. Hänen taideteoksensa esittelevät hänen huumorin puutetta ja toisinaan lapsellista näkemystä elämästä, hänen henkilökohtaista mielialaansa ja uskomuksiaan.

Henry Lyman Saÿenin tunnetuimmat maalaukset nykyään ovat Tytär rokkarissa The Thundershower, Maisema, Bridge, Huntingdon Valley, Child in Rocker. Hänen maalauksensa ovat yksityisten taiteen keräilijöiden ja taidegallerioiden hallussa ympäri maailmaa.

Jos etsit tavallista puista palapeliä Henry Lyman Saÿenin maalauksilla, voit valita sellaisen, jota tarjotaan verkkosivuillamme. Toistamme kaikki parhaat Henry Lyman Saÿenin maalaukset puisiin palapeliin. Henry Lyman Saÿenin maalauksia määrittävät värikkäät ja säännölliset muodot. Nämä puupalapeliksi muunnetut maalaukset ovat hauskoja tehdä, voit kokea uudelleen ajan, jolloin taiteilija piirsi ne palapelin palasia yhdistäen. Henry Lyman Saÿen -puinen palapeli on varmasti hauskaa ja viihdettä.