Arvioitu toimituspäivä: Lok 7, 2022 - Lok 12, 2022

Henri Edmond Cross

Henri-Edmond-Joseph Delacroix oli ranskalaissyntyinen taidemaalari ja taidegraafikko, hän syntyi 20. toukokuuta 1856 ja kuoli 16. toukokuuta 1910. Hän oli uusimpressionismin liikkeen mestari ja yksi päähahmoista. joka muotoili tuon liikkeen toisen vaiheen. Hän vaikutti moniin seuraavien vuosien taiteilijoihin, mukaan lukien Henri Matisse. Hänen työnsä vaikutti favismin kehitykseen. Taidemaalariuransa alussa hän maalasi muotokuvia ja edelleen selfieitä. Suurin osa hänen työstään oli realismin tummissa väreissä. Uransa alkuvaiheessa hän muutti nimensä Henri Crossiksi.

Tunnetuimpia Henri Crossin maalauksia ovat Pines Along the Shore, Maisema, Pines on the Coastline ja muut, jotka hän maalasi uransa aikana. Nykyään Henri Crossin maalauksia on esillä useissa taidegallerioissa ympäri maailmaa.

Nettisivuiltamme voit tilata puupulmia Henri Crossin maalauksilla. Toistamme joitain hänen hienoimmista taideteoksistaan palapeliksi. Henri Edmond Crossin maalaukset ovat erittäin yksityiskohtaisia ja niissä on paljon värivaihtoehtoja, joten sinulla on paljon hauskaa ratkaiseessasi palapeliä, johon on painettu yksi hänen taideteoksistaan.