Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Gustav Klimt

Gustav Klimt oli itävaltalainen taidemaalari, joka syntyi 14. heinäkuuta 1862 ja kuoli 6. helmikuuta 1918. Gustav Klimt maalasi pääasiassa naisten ruumiita. Hänen maalauksensa sisältävät allegorioita, muotokuvia ja maisemia. Gustav Klimtin inspiraationa oli japanilainen taide ja japanilaisten taiteilijoiden käyttämät menetelmät. Hänen taideliikkeensä olivat symbolismi, jugend ja Wienin secession. Uransa alussa hänet tunnettiin arkkitehtonisten koristeiden maalarina.

Gustav Klimt tunnetaan monista maalauksistaan, kuten The Kiss, Hygieia, Baby, Fulfilment. Hänen teoksiaan löytyy yksityisistä kokoelmista ja suurimmista taidegallerioista ympäri maailman.

Löydät verkkosivuiltamme laajan valikoiman Gustav Klimt -pulmia. Toistamme hänen maalauksiaan puisille palapelille. Gustav Klimtin palapelikokoelma sisältää erilaisia taidemuotoja, kuten maisemia ja muotokuvia. Gustav Klimtin maalauksissa on paljon yksityiskohtia; siksi palapelin tekeminen on hauskaa. Haasta itsesi Gustav Klimtin puisella palapelillä.