Arvioitu toimituspäivä: Hel 15, 2023 - Hel 20, 2023

Georges Seurat

Georges Seurat oli ranskalainen taidemaalari, joka syntyi 2. joulukuuta 1859 ja kuoli 29. maaliskuuta 1981. Hänet tunnetaan ranskalaisena postimpressionistina. Hän aloitti muutamia maalaustekniikoita, jotka tunnetaan nykyään kromoluminarismina ja pointillismina. Hän käytti Conte-liitua piirtämään paperiarkeille, joilla oli karkea ja epätasainen pinta. Hän on myös 1800-luvun ranskalaisen uusimpressionismin koulukunnan perustaja. Hänet tunnetaan nerona, sillä hän kehitti lyhyen elämänsä aikana maalaustekniikoita ja avasi myös taidekoulun.

Hänen teoksensa ovat erittäin suosittuja nykyään, koska hän on yksi tunnetuimmista ranskalaisista taiteilijoista 1800-luvulta. Jotkut hänen huomattavimmista teoksistaan ovat A Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte, The Models, Circus Sideshow ja Seascape at Port-en-Bessin, Normandia. Hänen teoksensa ovat yksityisten taidegallerioiden ja taidegallerioiden hallussa kaikkialla maailmassa.

Georges Seurat -puisten palapelien kokoelmamme sisälsi kaikki hänen kuuluisat taideteoksensa, jotka on kopioitu puupalapeliin. Jos haluat haastaa itsesi yksityiskohtaisilla, värikkäillä arvoituksilla, sinun kannattaa hankkia itsellesi yksi Georges Seuratin puisista pulmapelikokoelmastamme.