Arvioitu toimituspäivä: Jou 2, 2022 - Jou 7, 2022

Palautuskäytäntö

Tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys!

Jos et ole tyytyväinen puupalapeliisi, voit palauttaa sen meille 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Pyydämme ainoastaan, että palapeli on alkuperäisessä pakkauksessaan ja avaamaton.

Huomaathan, ettet voi palauttaa yksilöllisiä tuotteita, koska ne on valmistettu yksilöllisesti juuri sinua varten.

Kuinka palautus tai vaihto tapahtuu?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse – info(at)puzzlesprint.com – 14 päivän kuluessa palapelisi vastaanottamisesta. Ilmoita tilausnumerosi, ostajan etu- ja sukunimi sekä palautuksen syy. Kun annamme sinulle palautusluvan, sinun on lähetettävä se takaisin meille seuratulla toimituksella. Emme voi olla vastuussa tuotteista, jotka ovat kadonneet kuljetuksen aikana, kun ne on lähetetty meille. Sinun on myös katettava kaikki lähetyskulut suoraan valitsemallesi kuljetusliikkeelle.

Kun olemme vastaanottaneet paketin, tarkastamme sen, ja jos palapeli on alkuperäispakkauksessa, avaamaton ja vahingoittumaton, palautamme sinulle täyden hinnan. Palautuksen saapuminen tilillesi kestää enintään kolme arkipäivää.

Mitä tapahtuu, jos saan viallisen tai vahingoittuneen palapelin?/strong>

Tällaisessa ikävässä tapauksessa ota meihin yhteyttä sähköpostitse info(at)puzzlesprint.com ja toimita meille visuaalinen todiste. Kun olemme hyväksyneet sen, sinulla on oikeus korvaukseen.