Arvioitu toimituspäivä: Lok 7, 2022 - Lok 12, 2022

Franz Marc

Franz Marc syntyi Münchenissä, joka oli Baijerin kuningaskunnan pääkaupunki 8. helmikuuta 1880 ja kuoli 4. maaliskuuta 1916 Barquisissa, Ranskassa. Hän oli ammattimainen maisemamaalari, hän opiskeli maalaustaidot Münchenin Kuvataideakatemiassa. Nuorempana hän matkusti Ranskaan ja vieraili muutaman vuoden museoissa ja kopioi muita taidemaalareita. Franz Marc ihaili Vincent Van Goghin töitä. Hän oli osa ekspressionismiliikettä.

Franz Marcin merkittävimmät teokset ovat Kaksi kissaa, sininen ja keltainen, Ketut, Maisema eläinten kanssa, Caliban (Shakespearen Myrskystä) Nykyään hänen maalauksiaan on taidegallerioissa ympäri maailmaa, muun muassa New Yorkissa, Lontoossa ja Pietarissa. . Myös hänen maalauksensa ovat yksityisten taidekeräilijöiden hallussa.

Jos etsit haastavaa puista palapeliä, niin Franz Marcin maalauspulma on juuri sinulle sopiva. Taideteokset, jotka ovat värikkäitä ja siluetteja, määrittelevät Franz Marcin maalaustekniikan. Hanki itsellesi Franz Marcin puinen palapeli ja viihdytät päiviä. Franz Marcin palapelikokoelmamme sisältää kaikki hänen parhaat maalauksensa.