Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Ernst Ludwig Kirchner

Ernst Ludwig Kirchner syntyi Münchenissä, joka oli Baijerin kuningaskunnan, Saksan valtakunnan pääkaupunki, 6. toukokuuta 1880 ja kuoli 15. kesäkuuta 1938 Davosissa, Sveitsissä. Hän oli ammattimainen maisemamaalari ja sai koulutuksensa Königliche Technische Hochschulessa. Nuorempana hän matkusti Ranskaan ja vieraili muutaman vuoden museoissa ja kopioi muita taidemaalareita. Ernst Ludwig Kirchner ihaili Vincent Van Goghin töitä. Hän oli osa ekspressionismiliikettä.

Ernst Ludwig Kirchnerin merkittävimmät teokset ovat Bern kellotornilla, Hautausmaa metsässä, Dance Hall Bellevue, Pink Roses. Nykyään hänen maalauksensa sijaitsevat taidegallerioissa ympäri maailmaa, mukaan lukien New Yorkissa, Lontoossa ja Pietarissa. Myös hänen maalauksensa ovat yksityisten taidekeräilijöiden hallussa.

Jos etsit haastavaa puista palapeliä, Ernst Ludwig Kirchnerin maalauspulma on juuri sinulle sopiva. Ernst Ludwig Kirchnerin maalaustekniikkaa määrittävät värikkäät ja siluetteilla varustetut teokset. Hanki itsellesi Ernst Ludwig Kirchner -puinen palapeli ja viihdytät päiviä. Ernst Ludwig Kirchnerin palapelikokoelmamme sisältää kaikki hänen parhaat maalauksensa.