Arvioitu toimituspäivä: Jou 16, 2022 - Jou 21, 2022

Édouard Manet

Édouard Manet oli taidemaalari, joka syntyi 23. tammikuuta 1832 ja kuoli 30. huhtikuuta 1883. Hän oli modernistinen taidemaalari. Hän oli yksi ensimmäisistä maalareista, jotka maalasivat 1800-luvun modernia elämää, hän oli erittäin tärkeä hahmo, joka osallistui siirtymiseen realismista impressionismiin. Hänen varhaisen päivän maalaukset toimivat referenssinä nuorille maalareille, jotka loivat sitten impressionismin. Nykyään näitä maalauksia pidetään vedenjakajamaalauksina, jotka aloittivat modernin taiteen.

Édouard Manet tunnetaan mestariteoksistaan, joita ovat Kukat kristallimaljakossa, Monetin perhe puutarhassaan Argenteuilissa, Kearsarge Boulognessa, Asetelma melonin ja persikoiden kanssa. Jos haluat katsoa alkuperäisiä Édouard Manet'n maalauksia, voit vierailla yhdessä hänen maalauksiaan esittelevistä taidegallerioista. Jotkut hänen merkittävimmistä teoksistaan ovat yksityisten taiteenkeräilijöiden hallussa.

Jos haluat kokea uudelleen 1800-luvun modernia taidetta, valitse jokin Édouard Manet'n puisista palapeleistä. Toistamme Édouard Manet'n tunnetuimmat taideteokset puiksi palapeliksi. Tummat värit ja paljon yksityiskohtia ovat Édouard Manet'n tunnusmerkki, suuret tumma värialueet palapelissä ovat varmasti haaste jopa suurimmalle pulmafanille. Tilaa Édouard Manet -pulma itsellesi tai tee upea lahja taiteen ystävälle.