Arvioitu toimituspäivä: Jou 16, 2022 - Jou 21, 2022

Edgar Degas

Edgar Degas oli ranskalaissyntyinen taidemaalari, hänen koko nimensä oli Hilaire-Germain-Edgar De Gas. Degas syntyi 19. heinäkuuta 1834 ja kuoli 27. syyskuuta 1917. Hän oli impressionisti ja hänet muistetaan pastelli- ja öljymaalauksistaan. Hän ei rajoittunut vain maalaamiseen, hän teki myös pronssiveistoksia ja myös printtejä. Mielenkiintoista hänen työssään oli, että hän maalasi tanssijoita, suurin osa hänen teoksistaan kuvaa tanssivia ihmisiä. Edgar Degas tunnetaan yhtenä impressionismin perustajista, hän ei pitänyt termistä impressionismi, hän halusi kutsua häntä realistiksi. Toinen mielenkiintoinen tosiasia Degasista on, että hän maalasi vain sisätiloissa.

Jotkut tunnetuista Edgar Degasin maalauksista ovat The Dance Class, Dancer, Four Dancers. Hänen teoksiaan löytyy erilaisista yksityisistä kokoelmista sekä taidegallerioista ympäri maailmaa. Edgar Degas on todellinen legenda, ja hänen taideteoksensa ovat kauniita.

Olemme hankkineet joitain Edgar Degan parhaista töistä ja kopioimme ne puisiin palapeliin. Tekemällä pulmapelin Edgar Degasin taideteoksista voit palata takaisin 1800-luvulle, erittäin yksityiskohtaista taidetta sen ajan ihmisten kanssa. Todellinen taiteen fani rakastaa Edgar Degas -palapeliä.