Arvioitu toimituspäivä: Lok 7, 2022 - Lok 12, 2022

Claude Monet

Ranskalainen taiteilija Oscar-Claude Monet syntyi 14. marraskuuta 1840 ja kuoli 5. joulukuuta 1926. Hänet tunnetaan maalarina ja impressionistisen maalaustekniikan perustajana. Monetilla oli erittäin pitkä ura, jonka aikana hän maalasi monia nykyään erittäin suosittuja taideteoksia. Jossain vaiheessa elämäänsä hän muutti Ranskan maaseudulle ja alkoi maalata maisemia, tänä aikana hän maalasi kuuluisimman maalauksensa - lummelampi.

Mielenkiintoinen tekniikka, jota Monet käytti maalaaessaan maalauksiaan, on se, että hän teki saman kohtauksen monta kertaa. Tällä tavalla hän vangitsi vaihtuvan valon, sään ja vaihtuvia vuodenaikoja. Toinen mielenkiintoinen seikka Claude Monetista on, että hän oli erittäin innokas maalaamaan lumpeet puutarhassaan, sillä hän oli kiireinen tämän kanssa elämänsä viimeiset kaksikymmentä vuotta.

Toistamme kuuluisimmat Claude Monetin maalaukset puiksi palapeliksi. Claude Monetin palapelikokoelmamme sisältää hänen kuuluisimmat maalauksensa, kuten Nainen puutarhassa, Vesililjat, Japanilainen kävelysilta ja monia muita. Tulet huomaamaan, että Claude Monet'n pulmien ratkaiseminen on erittäin mielenkiintoista ja samalla haastavaa, jokainen Claud Monet'n siveltimenvetojen yksityiskohta on selkeästi painettu palapeliin.