Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Charles Demuth

Charles Demuth oli amerikkalaissyntyinen taidemaalari, joka syntyi 8. marraskuuta 1883 ja kuoli 23. lokakuuta 1935. Hän oli Precisionism-liikkeen taidemaalari. Hän valmistui Franklin & Marshall Academysta ennen opiskelua Drexelin yliopistossa ja Philadelphian Pennsylvania Academy of Fine Artsissa. Myöhemmin hän opiskeli Académie Colarossissa ja Académie Julianissa Pariisissa, missä hänestä tuli osa avantgarde-taideelämää. Hänen taideteoksensa ovat mestariteoksia hänen työmoraalinsa ansiosta. Hänen työnsä teki suuren vaikutuksen useisiin avantgarde-taiteilijoiden sukupolviin.

Charles Demuthin nykyään tunnetuimpia maalauksia ovat After Sir Christopher Wren, Piano Mover's Holiday, Yellow and Blue ja Mountain with Red House. Suurin osa Charles Demuthin maalauksista on maisemia, joissa on paljon vihreitä, hyvin värikkäitä. Charles Demuthin alkuperäiset maalaukset ovat yksityisten taiteen keräilijöiden ja taidegallerioiden hallussa ympäri maailmaa.

Charles Demuth -pulmakokoelmamme sisältää suosituimmat taideteokset. Toistamme Charles Demuthin taidetta puisille palapelille. Charles Demuthin värikkäiden ja haastavien pulmien pitäisi olla hauskaa kaikille taidetta arvostaville. Ratkaise puinen palapeli ja arvosta työtä, jonka Charles Demuth on tehnyt maalatakseen maalauksen.