Arvioitu toimituspäivä: Hel 15, 2023 - Hel 20, 2023

Camille Pissarro

Camille Pissarro oli tanskalais-ranskalainen taidemaalari, joka syntyi 10. heinäkuuta 1830 ja kuoli 13. marraskuuta 1903. Hän oli impressionistinen ja uusimpressionistinen taidemaalari, hänet tunnetaan näiden liikkeiden suurena vaikuttajana. Hän oppi taitonsa Gustave Courbetilta ja Jean-Baptiste-Camille Corotilta. Hän osallistui uusimpressionismiin 54-vuotiaana ja työskenteli Georges Seuratin ja Paul Signacin kanssa.

Jacob Abraham Camille Pissarron tunnetuimpia maalauksia ovat Boulevard Montmartre talviaamuna, Ranskan teatteriaukio, Pariisi, Valhermeilin lehmänpaimen, Auvers-Sur-Oise, Nainen uimassa jalkojaan purossa. Nykyään voit vierailla taidegalleriassa yhdessä maailman suurimmista kaupungeista ja arvostaa Camille Pissarron töitä. Lisäksi osa hänen maalauksistaan on yksityisissä kokoelmissa.

Jos haluat ratkaista kauniin maisemapuisen pulman, jossa on monia yksityiskohtia, valitse yksi Camille Pissarron pulmista. Puinen palapeli Camille Pissarron maalauksella on erittäin haastava ja hauska tehdä. Kuvataidetta arvostava henkilö arvostaa myös Camille Pissarro -puista palapeliä. Valitse yksi Camille Pissarron maalauksista, josta pidät eniten, niin teemme puisen palapelin Camille Pissarron taideteoksen jäljennöksistä.