Varoitus Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Arvioitu toimituspäivä: Elo 19, 2022 - Elo 24, 2022

Eläinten Palapeli

Palapelit eläinten kanssa on hauskaa tehdä. Valitse galleriastamme puinen pulma, jossa on kuva eläimestä. Meillä on puisia pulmia monista eläimistä – kissoista, koirista, tiikereistä ja muista kotieläimistä. Eläinpalapelikokoelmamme sisältää kuvia eläimistä, jotka on kuvitettu hauskalla tavalla. Eläinpalapelissä on ainutlaatuisen muotoisia, uusimmalla tekniikalla leikattuja paloja, ja itse kuva on painettu suoraan puulle.

Aikuisten eläinpalapeleissä on saatavilla erilaisia palapelin kappalemääriä, joten sinun on valittava puisen eläinpulmen vaikeusaste.

Eläinpuinen palapeli on loistava lahja mihin tahansa erityiseen juhlaan, palapelin palat laitetaan kangaspussiin, joka laitetaan kauniiseen puiseen lahjarasiaan, jonka kannessa on palapelin kuva. Jokaisen eläinpalapelin mukana toimitamme erityisen telineen laatikon kannelle, joten sitä voidaan käyttää valokuvakehyksenä.