Varoitus Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Arvioitu toimituspäivä: Elo 16, 2022 - Elo 19, 2022

Kaikki puiset palapelit

Selaa parhaiden puisten palapelien kokoelmaamme. Olemme hankkineet vain parhaat kuvat ja taideteokset puisiin palapeliin suosituimpien maalaajien ja valokuvaajien toimesta. Kaikki puiset palapelimme toimitetaan ensiluokkaisessa lahjapakkauksessa, jonka kannessa on kuva tai taideteos. Laatikon kantta voidaan käyttää valokuvakehyksenä, mukana on erityinen teline, jolla voit tukea kehystä. Puiset palapelit murretaan paloiksi ja laitetaan kangaspussiin.

Meillä on saatavilla eri kokoisia puisia pulmia. Lapsille on tarjolla puisia pulmia ja aikuisille puisia pulmia. Palapelit ovat epäsäännöllisiä leikkauksia, joten ne ovat vaikeita ja hauskoja tehdä. Olemme varmoja, että puiset palapelimme ovat loistava lahja.

Suhtaudumme erittäin huolella puisen palapelin tekemiseen laserleikkauksesta sen painamiseen ja pakkaamiseen. Puiset palapelimme ovat varmasti hauskoja, viihdyttäviä ja haastavia jokaiselle pulmapelille.