Arvioitu toimituspäivä: Lok 10, 2022 - Lok 13, 2022

Kaikki puiset palapelit

407.64 DKK
Asetelma Omenoiden Kanssa palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Asetelma omenoiden kanssa ja lukuisissa erilaisissa sävellyksissään Cézanne keskittyi maalin ja materiaalin visuaalisiin ja todellisiin ominaisuuksiin ja yritti saada kiinni siitä, kuinka silmämme näkevät edessämme olevat näkymät. Hän ei koskaan keskittynyt yksinkertaiseen illusionismiin. Tämä näkyy esimerkiksi joidenkin omenoiden reunoissa, jotka antavat vaikutelman epäselvyydestä, käytännössä liikkuvista, ja pöydän eri puolista, jotka eivät sääty.

407.64 DKK
Asetelma Omenoiden Kanssa Senkkiin palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Heidän kiinnostukseensa valoon ja varjostuksen tutkimiseen, akvarelli oli merkittävä muoto jokaiselle impressionistiselle asiantuntijalle, mutta pääasiallisena sen suunnitteli Paul Cézanne. Selkeitä vääristymättömiä varjostuksia verrataan tahrattomiin valkoiseen paperiin, joka on sisällytetty järjestelyn vahvana positiivisena komponenttina. Kevyet, hajanaiset siveltimen vedot istuttavat kankaalle rajoittamattoman, ilmatäytteisen laadun.

407.64 DKK
Asetelma Päänmuotoisella Maljakolla Ja Japanilaisella Puupiirroksella palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Vuosina 1888 ja 1889 Gauguinin energia japanilaisiin ukiyo-e-puupiirruksiin syntyi. Japanilaiset vedokset ilmestyivät hänen Apple and Vase -maalauksensa kulissien taakse, hänen esityksensä Schuffeneckerin perheestä ja lisäksi asetelmasta pään muotoisella maljakolla ja japanilaisella puupiirroksella, joka esittää ukiyo-e-kuvaa viihdyttäjistä. Aiemmin sävellyksen väitti Josef Rosensaft, holokaustista selvinnyt, joka ajoi syyskuussa 1975 menehtyneiden juutalaisten syrjäytyneiden paikalliselle alueelle.

407.64 DKK
Asetelma Pionien Kanssa palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Ihmisten käsityötaidon ja japanilaisten painokuvien vaikutuksesta Gauguinin työ kehittyi kohti kloisonnismia, tyyliä, jonka nimensä asiantuntija Edouard Dujardin antoi kuvaamaan Émile Bernardin maalausstrategiaa tasaisilla vaihtelualueilla ja silmiinpistävissä asetteluissa. Gauguin oli poikkeuksellisen kiinnostunut Bernardin erikoisuudesta ja hänen yrittämisestä työskennellä tyylillä, joka sopi Gauguinille hänen matkalleen viestiä taitonsa esineiden ydin.

407.64 DKK
Asetelma Pullon, Karahvin, Leivän Ja Viinin Kanssa palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Suosituimpia malleja ovat Monet-sarjan vyöt (1890-91), sävellykset Rouenin katedraalista (1894) ja lumpeet hänen lastentarhassaan Givernyssä, joissa Monet osallistuivat johdonmukaisesti hänen viimeisten 20 vuoden aikana. Monet'n suosio ja tunnettuus nousivat 1900-luvun loppupuolella, kun hänestä tuli yksi maailman tunnetuimmista maalareista ja motivaation lähteenä menestyville asiantuntijakokouksille.

407.64 DKK
Asetelma Purkin, Kupin Ja Omenoiden Kanssa palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Huolimatta omenoista - Cézannen rakastetuin teema - tästä asetelmasta löytynyt poltettu astia ja kuppi sisältyvät erilaisiin käsityöläisen taideteoksiin. Kulissien takana oleva tausta näkyy kuudessa teoksessa, jotka hän maalasi noin vuonna 1877, kun hän vuokrasi asunnon osoitteessa 67 regret de l'Ouest, Pariisi. Sen esimerkkiä toistaa sekä valkoisen kankaan tila, jolle tavalliset asiat järjestetään, että maalattu kasvitieteellinen kuvio puuarkun julkisivussa.

407.64 DKK
Asetelma Teekannulla Ja Hedelmillä palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Yksi Gauguinin rakastetuimmista esineistä oli Cézannen maalaus Still Life with Fruit Dish, jonka hän kopioi tässä kuvassa. Gauguin sijoitti verrattain ahtaassa tilassa mangot Cézannen omenille ja tahitilaistyylisen painetun kankaan ranskalaiseen kasvitieteelliseen taustasuunnitelmaan. Yksi valtava nousu on ihmishahmo oikeassa yläkulmassa, joka on nähty sisäänkäynnin tai ikkunan läpi. Vuotta tämän työn valmistumisen jälkeen Gauguinin varat olivat kriittisiä siinä määrin, että hän selvitti arvostetun Cézannen tarjouksen.

407.64 DKK
Auringonkukat palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Van Goghin sävellykset Sunflowers ovat hänen yleisesti tunnettuja. Hän tuhosi ne Arlesissa Etelä-Ranskassa vuosina 1888 ja 1889. Vincent maalasi viiden valtavan materiaalin summan auringonkukilla säiliössä, kolmella keltaisen sävyllä "ja siinä se". Siten hän osoitti, että oli mahdollista tehdä kuva eri sävyisillä yksinäisillä sävyillä, käytännössä ilman vakuuttavuuden puutetta.

407.64 DKK
Auringonkukkien Maalari palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Maalaiko Van Gogh todella purkin auringonkukkia, kun hänen toverinsa Gauguin loi tämän esityksen hänestä? Ei, ne eivät voineet olla: oli joulukuu ja auringonkukkien vuoden äärimmäisen myöhäinen. Silti on hyvin todennäköistä, että Van Gogh maalasi kopion yhdestä omasta auringonkukkakuvastaan lähellä tätä aikaa. Kulissien takana oleva kohtaus on lisäksi fiktiivinen: Van Goghista poiketen Gauguin sai mahdollisuuden työskennellä luovasta mielestään. He riitelivät usein tästä. Tämä maalaus viittaa heidän konfliktiinsa.

407.64 DKK
Aurinko Laskee Seinen Ylle Lavacourtissa, Talviefekti palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Lavacourt on kaupunki Pariisin alueella, Seinen vasemmalla rannalla, päinvastoin kuin Vétheuil, jossa Monet sijaitsi syyskuussa 1878. Vuoden 1879 kylmempi aika oli erityisen julma. Pariisin ja sitä ympäröivän alueen kuoli lumi ja kaikki kuljetukset pysähtyivät. Poikkeuksellisesta kylmyydestä huolimatta Monet maalasi noin kaksikymmentä taiteellista luomusta vuoden 1880 tärkeimpien pitkien osien aikana, kun hän huomasi Seinen jään sulavan vähitellen.

407.64 DKK
Auvers, Panoraamanäkymä palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Paul Cézanne maalasi tämän teoksen aiemmin viivästyneen oleskelunsa aikana Auversissa, jossa vakiintuneempi impressionistinen taidemaalari Camille Pissarro oli hänen ystävänsä ja valmentajansa. Hän päätti nollata ei merkittävälle, kauniille paikalle - Oise-joelle tai keski-ikäiselle Notre-Dame-kirkolle - vaan pikemminkin kaupungin standarditalojen ja kattojen kehystämään yhteen kudottuaan.

407.64 DKK
Auversin Kirkko palapeli on tehty käyttäen historiallista ja maailmankuulua maalausta. Laadukas puupalapeli, jossa on yksityiskohtainen ja elävä taideteoksen jäljennös, tuottaa taatusti paljon iloa. Auversin kirkko - erilaisten materiaalien, kuten Auversin kaupungintalo ja muutaman piirroksen ohella katettujen kattojen pienistä taloista - viittaa hänen Nuenen-kauden kohtauksiin. Erityinen sentimentaalisuus pohjoista kohtaan oli ennakoivasti ollut ilmeinen hänen viimeisen pitkän ajan Saint-Rémy-de-Provencessa: kirjeessä, joka oli laadittu kaksi tai kolme viikkoa ennen lentoaan, hän totesi: "Sairaana tein välillä muutama pieni muistimateriaali, jotka näet myöhemmin, muistoja pohjoisesta."

Selaa parhaiden puisten palapelien kokoelmaamme. Olemme hankkineet vain parhaat kuvat ja taideteokset puisiin palapeliin suosituimpien maalaajien ja valokuvaajien toimesta. Kaikki puiset palapelimme toimitetaan ensiluokkaisessa lahjapakkauksessa, jonka kannessa on kuva tai taideteos. Laatikon kantta voidaan käyttää valokuvakehyksenä, mukana on erityinen teline, jolla voit tukea kehystä. Puiset palapelit murretaan paloiksi ja laitetaan kangaspussiin.

Meillä on saatavilla eri kokoisia puisia pulmia. Lapsille on tarjolla puisia pulmia ja aikuisille puisia pulmia. Palapelit ovat epäsäännöllisiä leikkauksia, joten ne ovat vaikeita ja hauskoja tehdä. Olemme varmoja, että puiset palapelimme ovat loistava lahja.

Suhtaudumme erittäin huolella puisen palapelin tekemiseen laserleikkauksesta sen painamiseen ja pakkaamiseen. Puiset palapelimme ovat varmasti hauskoja, viihdyttäviä ja haastavia jokaiselle pulmapelille.