Arvioitu toimituspäivä: Jou 7, 2022 - Jou 12, 2022

Laadukkaat Puiset Palapelit Aikuisille

Ilahduta itseäsi tai ystäviäsi ja perhettäsi puisella palapelillä. Laadukkaat puupalapelimme on valmistettu käyttäen malleina upeita taideteoksia ja motiiveja. Viktoriaanisesti leikatut palojen muodot tekevät puupalapeleistämme ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia. Olemme varmoja, että löydät puupalapelikokoelmastamme mieleisesi aiheen, kuvataidemaalauksista luonto- ja maisemakuviin!

Puiset palapelimme toimitetaan käsintehdyssä puisessa lahjalaatikossa, joka on valmistettu samasta materiaalista kuin itse palapeli. Palapelin palat on sijoitettu kangaspussiin. Puupalapeliin painettu taideteos näkyy myös laatikon kannessa; kuvaa voidaan käyttää apuna palapeliä koottaessa. Jokaisen palapelin mukana toimitetaan kannen jalusta, joten sitä voidaan käyttää valokuvakehyksenä taideteoksen esittelyyn.

Tyylikkäästi muotoiltu laatikko tekee puupalapelistä täydellisen lahjan syntymäpäiville, jouluksi, ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi, isänpäiväksi, pääsiäiseksi tai muuhun erikoitilaisuuteen!

Jokainen puinen palapeli on itse suunnittelemamme, tuottamamme ja pakkaamamme, ja koska meillä on laaja kokemus palapelien valmistuksesta, voimme vakuuttaa sinulle, että tulet rakastamaan puista palapeliäsi!