Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Winslow Homer

En amerikansk maler og grafiker Winslow Homer blev født den 24. februar 1836 og døde den 29. september 1910. Han er kendt for sine malerier med marinemotiver. Winslow Homer er et af de amerikanske kunstikoner og en vigtig figur i amerikansk kunsthistorie. Winslow Homer lærte at male selv og startede sin karriere som kommerciel illustrator. Da han vænnede sig til illustrationer, tog han oliemaling op. De fleste af hans kunstværker blev lavet, da han var på ferie.

Der er mange Winslow Homer-malerier, der er elsket af kunstentusiaster. Nogle af de mest bemærkelsesværdige er The Veteran in a New Field, Fishing Boats, Key West, Boys in a Dory og Eagle Head, Manchester, Massachusetts. De fleste af hans malerier har vand i forskellige former - hav, hav. Hans malerier er farverige med forskellige scener, når man ser på Winslow Homers malerier, kan man genopleve det øjeblik – vejret, karaktererne, årstiden.

Vi tilbyder dig en række Winslow Homer-malerier, der er gengivet som træpuslespil. Winslow Homer-puslespil er sjove at lave, da der er mange detaljer malet på det originale maleri. Timevis af nydelse og sjov er garanteret med Winslow Homer træpuslespil.