Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Wassily Kandinsky

En russisk maler Wassily Kandinsky blev født den 16. december 1866 og døde i 1944. Han var ikke kun maler, han var også teoretiker. Han er kendt som en af begynderne til abstraktion i vestlig kunst. Den anden maler, der startede den først, var Hilma Af Klint. Han studerede jura og økonomi. Da han fyldte 30, begyndte han at male og skitsere. Hans malerier er ekstraordinære, farverige og nogle gange svære at forstå.

Wassily Kandinskys kunst er meget populær over hele verden. Hans velkendte malerier er Violet, Small Worlds V, Houses at Murnau, Painting with Troika. Hans malerier er elsket af folk, der sætter pris på abstrakte maleteknikker. Hans værksignatur er farverige, formbaserede genstande. Mange af hans malerier ejes af private samlere, men du kan også værdsætte hans malerier i mange fine kunstgallerier rundt om i verden.

Vi tilbyder dig at genopleve Wassily Kandinsky-malerier gennem gåder. Wassily Kandinsky træpuslespil er sjove at lave, da der er masser af farver og linjer. Puslespil med Wassily Kandinskys kunstværker vil helt sikkert være sjove og underholdende.