Forventet leveringsdato: Okt 7, 2022 - Okt 12, 2022

Pierre Auguste Renoir

Pierre Auguste Renoir var en fransk maler, han blev født i Frankrig den 25. februar og døde den 19. december 1919. Han var en af de førende malere, der udviklede impressionismen. Det menes, at han er den sidste kunstner, der påtvang traditionerne for Ruben og Watteaus værker. Hans malerier er elsket på grund af det levende lys og mættede farver, han plejede at male mennesker i intime og ærlige kompositioner. Pierre Auguste Renoir beundrede den bevægelse, som Edgar Degas havde startet.

De mest kendte malerier af Pierre Auguste Renoir er Seascape, Meadow (La Prairie), Roses og mange andre, som i dag er i stillinger som private samlere eller kunstgallerier rundt om i verden.

Vi har hentet de bedste Pierre Auguste Renoir-kunstværker, der er tilgængelige i digitalt format, og reproduceret dem til træpuslespil. Et Pierre Auguste Renoir-puslespil vil helt sikkert være sjovt! Levende farver og opmærksomhed på detaljer er det, der adskiller denne maler fra andre, hvilket gør Pierre Auguste Renoirs gåder udfordrende og interessante.