Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Paul Signac

Paul Signac var en franskfødt maler, hans fulde navn var Paul Victor. Jules Signache blev født den 11. november 1863 og døde den 15. august 1935. Han var impressionist, og han huskes for sine pastel- og oliemalerier. Han var ikke begrænset til kun at male, han lavede også bronzeskulpturer og også tryk. Den interessante del af hans arbejde var, at han plejede at male dansere, de fleste af hans værker illustrerer folk, der danser. Paul Signac er kendt som en af grundlæggerne af impressionismen, han kunne ikke lide udtrykket impressionisme, han foretrak, at han blev kaldt en realist. En anden interessant kendsgerning om Paul Signac er, at han kun malede indendørs.

Nogle af de velkendte Paul Signac-malerier er Pont des Arts, Notre-Dame de la Garde (La Bonne-Mère). Hans kunstværker kan findes i forskellige private samlinger såvel som i kunstgallerier rundt om i verden. Paul Signac er en sand legende, og hans kunstværker er smukke.

Vi har hentet nogle af Paul Signacs bedste værker, og vi gengiver dem på træpuslespil. Ved at lave et puslespil med Paul Signacs kunstværk, kan du bringe dig selv tilbage til det 19. århundrede, meget detaljeret kunst med mennesker fra dengang. En ægte kunstfan vil elske et Paul Signac-puslespil.