Forventet leveringsdato: Februar 15, 2023 - Februar 20, 2023

Paul Klee

Paul Klee var en kunstner, der blev født den 18. december 1879 og døde den 29. juni 1940. Han blev født i Schweiz, men hans forældre var tyske. Hans kunst er baseret på ekspressionisme, kubisme og surrealistiske kunstbevægelser. Han lærte sine malerfærdigheder sammen med Wassily Kandinsky på Bauhaus kunstskole. Hans kunst viser hans mangel på humor og nogle gange hans barnlige syn på livet, hans personlige humør og hans overbevisninger.

De mest anerkendte malerier af Paul Klee i dag er The Harbinger of Autumn, Joyful Mountain Landscape, Temple Gardens, Redgreen og Violet-Yellow Rhythms. Hans malerier holdes af private kunstsamlere og kunstgallerier over hele verden.

Hvis du leder efter et sædvanligt træpuslespil med Paul Klee-malerier, kan du vælge et, der tilbydes på vores hjemmeside. Vi gengiver alle de bedste Paul Klee-malerier på træpuslespil. Kunstværker, der er farverige, med regelmæssige former, er det, der definerer Paul Klees malerier. Disse malerier, når de bliver omdannet til træpuslespil, er sjove at lave, du kan genopleve den tid, hvor kunstneren tegnede det ved at sætte puslespilsbrikkerne sammen. Et Paul Klee træpuslespil vil helt sikkert være masser af sjov og underholdning.