Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Paul Gauguin

Paul Gauguin var en fransk post-impressionist, der blev født den 7. juni 1848 og døde den 8. maj 1903. Hans arbejde blev først værdsat efter hans død. I dag er Paul Gauguin anerkendt for sin usædvanlige brug af farver og syntetisk stil, der ikke tilhørte impressionismen. Han malede masser af mennesker og landskaber i Fench Polynesien. Hans kunstværker og arbejdsteknik var en inspiration for mange følgende kunstnere, herunder Pablo Picasso og Henri Matisse. Han havde et godt forhold til Vincent Van Gogh og Theo Van Gogh. Efter hans død organiserede en fransk kunsthandler Ambroise Vollard mange udstillinger i Paris, der gjorde Paul Gauguin populær.

Mange af hans kunstværker, inklusive hans mest kendte malerier - To Tahitianske kvinder, Guds dag, Haystacks i Bretagne, The Large Tree holdes af private kunstsamlere, men nogle af dem kan ses på kunstgallerier rundt om i verden.

Hvis du ønsker at have et sjovt og udfordrende træpuslespil med Paul Gauguins malerireproduktion, så kan du se vores galleri med Paul Gauguin-malerier og bestille det, du bedst kan lide. Vi vil skabe et smukt og interessant Paul Gauguin træpuslespil med et af hans historiske malerier.