Forventet leveringsdato: Februar 15, 2023 - Februar 20, 2023

Paul Cézanne

Paul Cézanne var en fransk kunstner, der blev født den 19. januar 1839 og døde den 22. oktober 1906. Hans maleteknik var grundlaget for overgangen fra det 19. århundredes kunstopfattelse af impressionismen til det 20. århundredes kunstopfattelse af kubisme. Både Picasso og Matisse har sagt, at Paul Cézanne er grundlæggeren og faren til den maleteknik, som de brugte til at skabe deres kunstværker. De fleste af de tidlige Paul Cézanne-malerier var landskaber med store og tunge figurer, som han smedede fantasifuldt. Senere vendte han sig til en let, luftig malerstil.

De mest berømte Paul Cézanne-malerier er Mont Sainte-Victoire, Æblekurven, Gardanne og Det sorte marmorur. De fleste af Paul Cézannes malerier ejes af private kunstsamlere, men nogle af dem er vist på kunstgallerier og museer.

På vores hjemmeside kan du købe træpuslespil med Paul Cézannes kunst. Samlingen af Paul Cézanne-puslespil indeholder de fleste af hans bedste værker. Fra de tidlige dage, hvor han malede impressionisme-malerier til senere dage, hvor han malede kubisme-kunst. Smukt malede udsigter med imaginære genstande af Paul Cézanne vil helt sikkert gøre gådeløsningsprocessen sjov i mange timer!