Advarsel Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Forventet leveringsdato: august 19, 2022 - august 24, 2022

Vores Kvalitet

Puslespil i træ af høj kvalitet

Vores puslespil i træ er lavet af 4 mm HDF-træplader, som er meget bedre til at lave puslespil af end krydsfiner, fordi beskadiget brikender er reduceret til et minimum. Print direkte på træmaterialet sikrer billedreproduktion i høj kvalitet med levende farver og høj modstand mod ridser. Puslespil i træ er langt mere holdbare end hjernevridere i pap, de er støvfri, og de bøjer ikke.

Unikt formede dele i træ til vores puslespil brikker

Vores puslespil er laserskåret, hvilket betyder, at vi kan skabe unikt formede dele. Skæringen af vores puslespil er uregelmæssig, dette kaldes victoriansk skæring. Hver del er unik og passer korrekt ind på sin plads i puslespil.

Puslespil i træ er en skøn gave

Vores puslespil i træ leveres i en håndlavet gaveæske, som er lavet af det samme materiale som puslespil. Brikkerne leveres i en stofpose. Illustrationerne, der er trykt på puslespil i træ, kan ses på æskens låg og kan bruges som hjælp, når puslespil samles.

Den flotte æske gør puslespil i træ til den perfekte gave til fødselsdag, jul, valentinsdag, mors dag, fars dag, påske og andre særlige begivenheder.

Hver puslespil leveres med en særlig holder, som kan bruges til æskelåget for at fremvise illustrationen. Så udover puslespil i træ får du en fotoramme, som viser illustrationen frem. Når puslespil er løst, kan fotorammen stilles på et natbord eller en reolhylde.