Forventet leveringsdato: Februar 15, 2023 - Februar 20, 2023

Henri Rousseau

Henri Julien Félix Rousseau var en franskfødt maler, der blev født den 21. maj 1844 og døde den 2. september 1910. Han var maler af den post-impressionistiske bevægelse, han malede på naive og primitive måder. Udover at være maler var han også betalings- og skatteopkræver ved navn Le Douanier. Han begyndte først for alvor at male, da han i 1893, da han var 49 år gammel, trak sig tilbage fra at være officer for at arbejde som fuldtidsmaler. Hans kunstværker er mesterværker på grund af hans arbejdsmoral. Hans arbejde havde stor indflydelse på flere generationer af avantgarde-kunstnere.

Malerier, der er mest anerkendt i dag af Henri Rousseau, er Virgin Forest at Sunset, The Equatorial Jungle, The Repas of the Lion og Tropical Forest with Monkeys. De fleste af Henri Rousseaus malerier er landskaber, med masser af grønt, meget farverige. Originale malerier af Henri Rousseau opbevares af private kunstsamlere og kunstgallerier rundt om i verden.

Vores samling af Henri Rousseaus puslespil omfatter de mest populære kunstværker. Vi gengiver Henri Rousseaus kunst på træpuslespil. Farverige og udfordrende puslespil af Henri Rousseau burde være sjovt for alle, der sætter pris på kunst. Løs træpuslespillet og værdsæt det arbejde, Henri Rousseau har udført for at male maleriet.