Forventet leveringsdato: Februar 15, 2023 - Februar 20, 2023

Henri Edmond Cross

Henri-Edmond-Joseph Delacroix var en franskfødt maler og grafiker, han blev født den 20. maj 1856 og døde den 16. maj 1910. Han var en mester i neo-impressionismens bevægelse, og en af hovedpersonerne som formede den anden fase af den bevægelse. Han påvirkede mange kunstnere i de følgende år, herunder Henri Matisse. Hans arbejde bidrog til udviklingen af fauvismen. Tidligt i sin malers karriere malede han portrætter og stadig selfies. Det meste af hans arbejde var i realismens mørke farver. I de tidlige stadier af sin karriere skiftede han navn til Henri Cross.

De mest berømte Henri Cross-malerier er Pines Along the Shore, Landscape, Pines on the Coastline og andre, som han malede i løbet af sin karriere. I dag er Henri Cross's malerier udstillet i forskellige kunstgallerier rundt om i verden.

På vores hjemmeside kan du bestille træpuslespil med Henri Cross-malerier. Vi gengiver nogle af hans fineste kunstværker til puslespil. Henri Edmond Crosss malerier er meget detaljerede med masser af farvevariationer, derfor vil du have en masse sjov, mens du løser gåden med et af hans kunstværker trykt på det.