Forventet leveringsdato: Februar 15, 2023 - Februar 20, 2023

Georges Seurat

Georges Seurat var en fransk maler, der blev født den 2. december 1859 og døde den 29. marts 1981. Han er kendt som en fransk post-impressionist. Han startede et par maleteknikker, der nu er kendt som kromoluminarisme og pointillisme. Han brugte Conte farveblyant til at tegne på papirark, der havde ru og ujævne overflader. Han er også grundlæggeren af det 19. århundredes franske skole for neo-impressionisme. Han er kendt som et geni, da han i sit kortvarige liv udviklede maleteknikker og også åbnede en kunstskole.

Hans kunstværker er meget populære i dag, da han er en af de mest anerkendte franske kunstnere fra det 19. århundrede. Nogle af hans mest bemærkelsesværdige værker er A Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte, The Models, Circus Sideshow og Seascape at Port-en-Bessin, Normandiet. Hans kunstværker er i besiddelse af private kunstsamlere og kunstgallerier over hele verden.

Vores samling af Georges Seurat træpuslespil inkluderede alle hans berømte kunstværker, der er gengivet på træpuslespil. Hvis du vil udfordre dig selv med detaljerede, farverige puslespil, så skal du anskaffe dig et af Georges Seurats træpuslespil, som vi har i vores puslespilsamling.