Advarsel Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Forventet leveringsdato: august 19, 2022 - august 24, 2022

Returneringspolitik

Vores mål er, at alle vores kunder er tilfredse!

Hvis du ikke er tilfreds med vores puslespil i træ, kan du returnere den inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen. Det eneste vi beder om er, at puslespil er uåbnet i sin oprindelige indpakning.

Bemærk, at du ikke kan returnere personaliserede produkter, fordi de er skræddersyede til dig.

Sådan returnerer eller bytter du en vare

Kontakt os via e-mail: info(at)puzzlesprint.com inden for 14 dage fra den dag, du modtog din puslespil. Du skal skrive dit ordrenummer, køberens navn og efternavn, samt hvorfor varen returneres. Når du har fået godkendelse til returnering, skal du sende varen tilbage til os med sporet forsendelse. Vi er ikke ansvarlige for varer, der forsvinder under fragt. Du er også ansvarlig for alle omkostninger relateret til forsendelsen, som betales direkte til kureren, du selv vælger.

Når vi har modtaget pakken, tjekker vi, om puslespil ligger i den oprindelige pakning, og om den er uåbnet og ubeskadiget, og hvis alt er i orden, får du fuld refundering. Det tager op til tre arbejdsdage, før det refunderede beløb er tilbage på din konto.

Hvad sker der, hvis jeg modtager en defekt eller beskadiget puslespil?

Hvis denne uheldige situation skulle opstå, skal du kontakte os via e-mail: info@puzzlesprint.com, og vedhæfte et billede af den beskadigede vare.