Forventet leveringsdato: Okt 7, 2022 - Okt 12, 2022

Franz Marc

Franz Marc blev født i München, som var hovedstaden i kongeriget Bayern den 8. februar 1880, og han døde den 4. marts 1916 i Barquis, Frankrig. Han var professionel landskabsmaler, han lærte sine malefærdigheder på Kunstakademiet i München. I sine yngre år tog han til Frankrig og brugte nogle år på at besøge museerne og kopiere andre malerværker. Franz Marc elskede Vincent Van Goghs arbejde. Han var en del af den ekspressionistiske bevægelse.

Franz Marcs mest bemærkelsesværdige værker er Two Cats, Blue and Yellow, The Foxes, Landscape with Animals, Caliban (fra Shakespeares The Tempest) I dag er hans malerier placeret i fine kunstgallerier rundt om i verden, herunder New York, London og St. Petersborg . Også hans malerier er i besiddelse af private kunstsamlere.

Hvis du leder efter et udfordrende træpuslespil, så vil Franz Marc-malerpuslespillet være det helt rigtige for dig. Kunstværker, der er farverige, med silhuetter er det, der definerer Franz Marcs maleteknik. Få dig et Franz Marc træpuslespil, og du vil blive underholdt i dagevis. Vores samling af Franz Marc-puslespil inkluderer alle hans bedste malerier.