Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Ernst Ludwig Kirchner

Ernst Ludwig Kirchner blev født i München, som var hovedstaden i kongeriget Bayern, det tyske imperium den 6. maj 1880, og han døde den 15. juni 1938 i Davos, Schweiz. Han var professionel landskabsmaler, han fik sin uddannelse på Königliche Technische Hochschule. I sine yngre år tog han til Frankrig og brugte nogle år på at besøge museerne og kopiere andre malerværker. Ernst Ludwig Kirchner forgudede Vincent Van Goghs arbejde. Han var en del af den ekspressionistiske bevægelse.

Ernst Ludwig Kirchners mest bemærkelsesværdige værker er Bern med Klokketårn, Kirkegård i Skoven, Dansesal Bellevue, Pink Roses. I dag er hans malerier placeret i kunstgallerier rundt om i verden, herunder New York, London og St. Petersborg. Også hans malerier er i besiddelse af private kunstsamlere.

Hvis du leder efter et udfordrende træpuslespil, så vil Ernst Ludwig Kirchner malerpuslespillet være det helt rigtige for dig. Kunstværker, der er farverige, med silhuetter er det, der definerer Ernst Ludwig Kirchners maleteknik. Få dig et Ernst Ludwig Kirchner træpuslespil, og du vil blive underholdt i dagevis. Vores samling af Ernst Ludwig Kirchner-puslespil inkluderer alle hans bedste malerier.