Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Édouard Manet

Édouard Manet var en maler, der blev født den 23. januar 1832 og døde den 30. april 1883. Han var en modernistisk maler. Han var en af de første malere, der malede det moderne liv i det 19. århundrede, han var en meget vigtig skikkelse, der deltog i overgangen fra realisme til impressionisme. Hans tidlige malerier tjente som reference for unge malere, der derefter skabte impressionismen. I dag betragtes disse malerier som vandskelmalerier, der startede moderne kunst.

Édouard Manet er kendt for sine mesterværker, som er Blomster i en krystalvase, Monet-familien i deres have i Argenteuil, Kearsarge i Boulogne, Stilleben med melon og ferskner. Hvis du ønsker at tage et kig på de originale Édouard Manet-malerier, så kan du besøge et af de kunstgallerier, der fremviser hans malerier. Nogle af hans mest bemærkelsesværdige kunstværker er i besiddelse af private kunstsamlere.

Hvis du ønsker at genopleve det 19. århundredes moderne kunst, så vælg et af Édouard Manets træpuslespil. Vi gengiver Édouard Manets mest kendte kunstværker til træpuslespil. Mørke farver med masser af detaljer er Édouard Manets signatur, store områder med mørk farve til et puslespil vil helt sikkert være en udfordring selv for den største puslespilsfan. Bestil Édouard Manet puslespil til dig selv eller lav en fantastisk gave til en kunstelsker.