Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Edgar Degas

Edgar Degas var en franskfødt maler, hans fulde navn var Hilaire-Germain-Edgar De Gas. Degas blev født den 19. juli 1834 og døde den 27. september 1917. Han var impressionist, og han huskes for sine pastel- og oliemalerier. Han var ikke begrænset til kun at male, han lavede også bronzeskulpturer og også tryk. Den interessante del af hans arbejde var, at han plejede at male dansere, de fleste af hans værker illustrerer folk, der danser. Edgar Degas er kendt som en af grundlæggerne af impressionismen, han kunne ikke lide udtrykket impressionisme, han foretrak, at han blev kaldt en realist. En anden interessant kendsgerning om Degas er, at han kun malede indendørs.

Nogle af de velkendte Edgar Degas malerier er Danseklassen, Danser, Fire dansere. Hans kunstværker kan findes i forskellige private samlinger såvel som i kunstgallerier rundt om i verden. Edgar Degas er en sand legende, og hans kunstværker er smukke.

Vi har hentet nogle af Edgar Degas bedste værker, og vi gengiver dem på træpuslespil. Ved at lave et puslespil med Edgar Degas kunstværker, kan du bringe dig selv tilbage til det 19. århundrede, meget detaljeret kunst med mennesker fra dengang. En ægte kunstfan vil elske et Edgar Degas-puslespil.