Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Claude Monet

En fransk kunstner Oscar-Claude Monet, blev født den 14. november 1840 og døde den 5. december 1926. Han er kendt som maler og grundlægger af den impressionistiske maleteknik. Monet havde en meget lang karriere, hvor han malede mange kunstværker, der er meget populære i dag. På et tidspunkt i sit liv flyttede han til Frankrigs landskab og begyndte at male landskaber, i denne periode malede han sit mest berømte maleri - åkandammen.

En interessant teknik, som Monet brugte til at male sine malerier, er, at han lavede den samme scene mange gange. På den måde fangede han skiftende lys, vejr og årstider. En anden interessant kendsgerning om Claude Monet er, at han var meget opsat på at male åkander i sin have, han havde travlt med dette i de sidste tyve år af sit liv.

Vi gengiver de mest berømte Claude Monet-malerier til træpuslespil. Vores samling af Claude Monet-puslespil inkluderer hans mest berømte malerier, såsom kvinde i haven, åkander, den japanske gangbro og mange flere. Du vil opdage, at det er meget interessant at løse Claude Monets gåder, og på samme måde udfordrende er hver detalje af Claude Monets penselstrøg tydeligt trykt på et puslespil.