Forventet leveringsdato: December 7, 2022 - December 12, 2022

Charles Demuth

Charles Demuth var en amerikanskfødt maler, der blev født den 8. november 1883 og døde den 23. oktober 1935. Han var maler af Precisionisme-bevægelsen. Han dimitterede fra Franklin & Marshall Academy, før han studerede på Drexel University og på Philadelphias Pennsylvania Academy of Fine Arts. Han studerede senere på Académie Colarossi og Académie Julian i Paris, hvor han blev en del af avantgardekunstscenen. Hans kunstværker er mesterværker på grund af hans arbejdsmoral. Hans arbejde havde stor indflydelse på flere generationer af avantgarde-kunstnere.

Malerier, der i dag er mest anerkendt af Charles Demuth, er After Sir Christopher Wren, Piano Mover's Holiday, Yellow and Blue og Mountain with Red House. De fleste af Charles Demuths malerier er landskaber, med masser af grønt, meget farverige. Originale malerier af Charles Demuth opbevares af private kunstsamlere og kunstgallerier rundt om i verden.

Vores samling af Charles Demuth-puslespil inkluderer de mest populære kunstværker. Vi gengiver Charles Demuths kunst på træpuslespil. Farverige og udfordrende puslespil af Charles Demuth burde være sjovt for alle, der sætter pris på kunst. Løs træpuslespillet og værdsæt det arbejde, Charles Demuth har gjort for at male maleriet.