Forventet leveringsdato: Okt 7, 2022 - Okt 12, 2022

Camille Pissarro

Camille Pissarro var en dansk-fransk maler, der blev født den 10. juli 1830 og døde den 13. november 1903. Han var en impressionistisk og ny-impressionistisk maler, han er kendt som en kæmpe bidragyder til disse bevægelser. Han lærte sine færdigheder af Gustave Courbet og Jean-Baptiste-Camille Corot. Han blev involveret i neo-impressionismen i en alder af 54 og arbejdede med Georges Seurat og Paul Signac.

Jacob Abraham Camille Pissarros mest kendte malerier er Boulevard Montmartre på en vintermorgen, French Theatre Square, Paris, A Cohyrd at Valhermeil, Auvers-Sur-Oise, Woman, der bader sine fødder i en bæk. I dag kan du besøge et kunstgalleri i en af de største byer i verden og værdsætte Camille Pissarros arbejde. Også nogle af hans malerier er i private samlinger.

Hvis du ønsker at løse et smukt landskabstræ-puslespil med mange detaljer, så vælg et af Camille Pissarros gåder. Et træpuslespil med Camille Pissarros maleri vil være meget udfordrende og sjovt at lave. En person, der satte pris på kunst, vil også sætte pris på et Camille Pissarro træpuslespil. Vælg et af Camille Pissarros malerier, som du bedst kan lide, og vi laver et træpuslespil med Camille Pissarros kunstgengivelse.