Wood Wall Art - Kleurrijke houten blokken omgezet in kunst!

Als u het interieur van uw woon- of werkruimte wilt verbeteren, dan is houten muurkunst mozaïeken zijn daar perfect voor! Unieke muurkunst met verschillende kleuren en tinten maakt elke kamer esthetischer en aangenamer om in te vertoeven.

Onze collectie van houten muurmozaïeken bevat verschillende ontwerpen met verschillende kleurpatronen, we voegen regelmatig nieuwe ontwerpen toe. Wij kunnen ook een speciale houten wandkunst maken, afhankelijk van uw wensen - in de door u gewenste maat, met de door u gekozen kleuren en lay-out ideeën.

Houten Blok 3D Mozaïek Muurkunst Decor - Houten Geluidsverspreiders

Houten Muur Kunst wordt gemaakt van vurenhouten blokken, die in hoeken worden gezaagd, met de hand geschuurd en geverfd. Vervolgens wordt elk blokje op een achterpaneel gelijmd om het houten kunstwerk te maken. Het achterpaneel van het mozaïekkunstwerk is iets kleiner, zodat het lijkt alsof het kunstwerk op de muur vloeit. We besteden niet alleen veel zorg aan de voorbereiding van de houten blokjes, maar we zorgen er bij elk kunstwerk ook voor dat het achterpaneel er goed uitziet en een glad oppervlak heeft, ook al is het niet zichtbaar, het laat gewoon zien dat er veel zorg en aandacht is besteed aan het maken van het houten wandkunstwerk. Bij elk kunstpaneel leveren wij speciaal ophangmateriaal.

De 3D houten mozaïek kunst is een geweldige geluidsdiffuser, die de echo in de kamer vermindert en het geluid dat de kamer verlaat blokkeert. Gezien de mozaïek kunstwerken als geluidsdiffusor is het perfect voor opnamestudio's, thuisbioscopen, luisterruimtes, masteringruimtes en zangcabines.

De wanddecoratie van teruggewonnen hout zal ook een geweldige aanvulling zijn op elk kantoor, receptie, wachtkamer, hotelkamer, bar lounge, of restaurant. Wij kunnen elke maat of kleur houten wandkunst maken die perfect aansluit bij de omgeving of de afmetingen van de muur.

Houten blokdecoratie kunnen direct vanaf onze website worden besteld, u hoeft alleen maar te selecteren welke u mooi vindt, de maat te kiezen en een bestelling te plaatsen. Als u een aangepaste maat, kleuren of ontwerp wenst, neem dan contact met ons op.

Verfraai uw interieur met een uniek kunstwerk van hoge kwaliteit. U kunt het op elke muur van uw huis - woonkamer, slaapkamer, keuken, studentenhuis, mannengrot, eetkamer, hal, kinderkamer, kinderkamer of kantoor.

Elke houten muurkunst die we maken is uniek, we hopen dat we een speciale voor u kunnen maken!