Resultaat 1–20 van de 33 resultaten wordt getoond

Als u op zoek bent naar een gebruikelijke houten puzzel met Henry Lyman Saÿen schilderijen dan kunt u er een kiezen die op onze website wordt aangeboden. Wij reproduceren alle beste Henry Lyman Saÿen schilderijen op houten puzzels. Kleurrijke kunstwerken met regelmatige vormen zijn de kenmerken van de schilderijen van Henry Lyman Saÿen. Deze schilderijen in houten puzzels zijn leuk om te doen, u kunt de tijd dat de kunstenaar ze tekende herbeleven door de puzzelstukjes in elkaar te zetten. Een Henry Lyman Saÿen houten puzzel is zeker veel plezier en vermaak.


Henry Lyman Saÿen was een kunstenaar die werd geboren op 25 april 1875 en stierf op 27 april 1918. Hij werd geboren in de Verenigde Staten. Zijn kunstwerken zijn gebaseerd op het expressionisme, het kubisme en het surrealisme. Hij leerde zijn schildervaardigheden samen met Wassily Kandinsky aan de Bauhaus kunstschool. Zijn kunstwerken tonen zijn gebrek aan humor en soms zijn kinderlijke kijk op het leven, zijn persoonlijke stemming en zijn overtuigingen. De meest bekende schilderijen van Henry Lyman Saÿen zijn tegenwoordig Dochter in een schommelstoel De donderbui, Landschap, Brug, Huntingdon Valley, Kind in schommelstoel. Zijn schilderijen zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars en kunstgaleries over de hele wereld.

Wij hechten waarde aan uw privacy! Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies.