Resultaat 1–20 van de 27 resultaten wordt getoond

Onze collectie puzzels van Henri Rousseau bevat de meest populaire kunstwerken. Wij reproduceren de kunst van Henri Rousseau op houten puzzels. Kleurrijke en uitdagende puzzels van Henri Rousseau zijn leuk voor iedereen die van kunst houdt. Los de houten puzzel op en waardeer het werk dat Henri Rousseau heeft gedaan om het schilderij te schilderen.


Henri Julien Félix Rousseau was een in Frankrijk geboren schilder, geboren op 21 mei 1844 en overleden op 2 september 1910. Hij was een schilder van de post-impressionistische beweging, hij schilderde op Naïeve en Primitieve wijze. Naast schilder was hij ook tollenaar en belastingontvanger, Le Douanier genaamd. Hij begon pas serieus te schilderen toen hij in 1893 49 jaar oud was, hij trok zich toen terug uit het ambt van officier om fulltime als schilder aan de slag te gaan. Zijn kunstwerken zijn meesterwerken, dankzij zijn arbeidsethos. Zijn werk was van grote invloed op verschillende generaties avant-garde kunstenaars. Schilderijen die tegenwoordig het meest bekend zijn van Henri Rousseau zijn Virgin Forest at Sunset, The Equatorial Jungle, The Repast of the Lion, en Tropical Forest with Monkeys. De meeste schilderijen van Henri Rousseau zijn landschappen, met veel groen, zeer kleurrijk. Originele schilderijen van Henri Rousseau zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars en kunstgaleries over de hele wereld.

Wij hechten waarde aan uw privacy! Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies.