Toont alle 12 resultaten

Onze collectie van Georges Seurat houten puzzels bevat al zijn beroemde kunstwerken die zijn weergegeven op houten puzzels. Als je jezelf wilt uitdagen met gedetailleerde, kleurrijke puzzels dan moet je een van de houten puzzels van Georges Seurat aanschaffen die we in onze puzzelcollectie hebben.


Georges Seurat was een Franse schilder die werd geboren op 2 december 1859 en stierf op 29 maart 1981. Hij staat bekend als een Franse post-impressionist. Hij begon enkele schildertechnieken die nu bekend staan als chromoluminarisme en pointillisme. Hij gebruikte Conte-krijt om te tekenen op vellen papier met ruwe en oneffen oppervlakken. Ook is hij de grondlegger van de 19e-eeuwse Franse school van het neo-impressionisme. Hij staat bekend als een genie omdat hij in zijn korte leven schildertechnieken ontwikkelde en ook een kunstschool opende. Zijn kunstwerken zijn tegenwoordig erg populair omdat hij een van de meest erkende Franse kunstenaars uit de 19e eeuw is. Enkele van zijn meest opvallende werken zijn Een zondagmiddag op het eiland La Grande Jatte, De modellen, Circus Sideshow, en Zeegezicht in Port-en-Bessin, Normandië. Zijn kunstwerken zijn in het bezit van particuliere kunstverzamelaars en kunstgaleries over de hele wereld.

Wij hechten waarde aan uw privacy! Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies.